Weekly.

image512

Igår : Efter Paris har jag varit helt utmattad och dagen spenderades framför teven. Kanske ska tilläggas att jag varit väldigt förkyld ett tag. I alla fall så såg jag väldigt många Seinfeld avsnitt. Det är helt otroligt roligt. Det är sällan jag kommer på mig själv med att småle mot ett program, men Seinfeld får mig nästan att skratta. 
Idag : Har städat hela dagen. Verkligen inte kul men jag ska ha tjejmiddag imorgon och allt måste vara i mint condition. Dessutom har jag pluggat ikapp det jag missade i Paris. Kemiska formler is a piece of cake. Nu ska jag måla naglarna röda och tårna rouge noir, som vanligt.
Imorgon : Dagen spenderas på stan, ny foundation och Carmex måste inhandlas. Ett par grejer till Spanien lär det också bli. På kvällen, tjejmiddag. Planerad outfit är min
relativt nya klänning ackompanjeras av röda naglar och ett blingat armband. Hade tänkte mig antingen ett par skyhöga Zaraskor till eller ett par klassiska pumps. Troligen blir det Zara och heltäckande svarta strumpbyxor. Det är riktigt snyggt. Till blir det nätt sminknig; mycket fransar och bleka läppar.

Paris Modemuséeum.

image532

image527

Finns det någon annan stad som skulle kunna rättfärdiga ett modemuséeum rymt i en otroligt vacker och gammal stenbyggnad förutom Paris? I vilken annan stad skulle de styrande tillåta enorma foton på fasaden tillsammans med uråldriga marmorstatyer? Paris är modets stad och muséet huserar ett par kvarter från Seine och med utsikt från Eiffeltornet.

Jag var där under min senaste resa och objektet för utställningen var Jean-Jaques Castelbajac. Det var faktiskt en riktgt intressant utställning som gick ut på tolkningar av olika årtal. Ett annat rum var fyllt med klänningar i alla material och inspirerade av allt från mönsterpapper till Disney. På småbilderna i mitten syns en klänning med Jackie O's ansikte beslöjat och det andra är en klännigen med Karl Lagelfeld och texten "I heart Karl". Jag tror den senare är kritik mot Karl Lagerfeld och hur han loggo-fierat Chanel. Och hur han blir dyrkad av alla i branschen på grund av sitt PR-genieri. En annan klänning är nämnligen en bild på Coco Chanels anskikte med beslöjning. Kanske är det Castelbajacs sätt att visa modehuset Chanels förfall

Muséets byggnad är omgiven av en mycket vacker park och för den som har en eftermiddag extra är den en utmärkt plats att ta med sig Harper's Bazaar, pick-nick eller Ipoden för ett par timmar i solen.

Chloé s/s 2007

image536
image535
image534


Innan man kommer till innehållsförteckningen i Harper's Bazaar måste man bläddra igenom trettio sidor reklam. Endel tycker att det är för mycket, jag tycker att det är precis lagom. Man lär sig se vad modehusen försöker sända ut för budskap och en del reklam gränsar lite till fotokonst. En jag minns är Tod's reklam med Sasha Pivovarova [jag tror det var hon] bland en massa skor. Det var otroligt coolt och skulle passa bra in på Paris modemuseem. En annan av vårens favoriter är Chloé. Jag tycker att den är totalt underbar. Fägerna ihop med ljuset, frisyrerna och sminkningarna. Det suddar ut gränsen mellan mode och konst.

Paris del II

image522Det här är alltså mina inköp från Paris. Om man excluderar parfymen som är en present och skorna från Bensimon [de är från urbanoutfitters men av ett franskt märke så de räknar ändå]. Den ena klänningen är från NafNaf, alltså den i sextiotalsstil. Bilden gör den verkligen inte rättvisa - fickorna fram syns inte ens. Sedan är det koftan med glitterdetajer. What was she thinking, tänker kanske du. Men den är faktiskt riktigt cool, lite som glitterballerinorna från Angela C. Sedan är det Bensimonskorna. Jag får helt enkelt inte nog av vita canvasskor. Duffelbagen från American Apparel spås en ljus framtid på stranden i sommar. Sist är min klänning från American Apparel, som bärs tillsammans med ett par tajts i blekrosa från samma märke. Den är faktiskt otroligt fin i färgen och passar bäst till kaschmirkoftor och mina bruna espadrillos.

Sist är då beutyprodukterna. Två Evian-sprayer, ett måste om man är i Frankrike. Underbara att spraya i ansiktet när man har feber, är varm eller vill fräscha till sig. Ett Nuxe-läppglans kom med den här gången också. Det är så fruktansvärt fint på att jag inte kunde låta bli. Sedan parfymen från Kenzoki. Den doftar underbart och lugnar samtidigt som den ger energi. Idealt, liksom.

Veckans.

image509

Bästa
: Paris - finns det ens något tvivel? Kommentarer känns överflödiga, jag trivs så bra där att det känns svårt att beskriva. Vårens bästa resa, hittils.
Spree : En timmes letande efter American Apparel, men jag gick ut med en påse fylld med en klänning, en duffelbag och ett par blekrosa leggings. Jag är nöjd.
Ansträngande : Att gå upp på morgonen efter Paris. Jag är utmattad. Trettio grader varmt can do that to you.
Oväntade : Kenzoki som jag fick i present. En slags parfym som ska pigga upp, och det fungerar. Underbart.
Nya : Två klänningar, tights, ett par espadrillos, duffelbagen och ett Nuxe-läppglans inhandlades i Frankrike. Och ett par Bensimon skor från Urban Outfitters här i Stockholm. Jag är redo för vår och sommar.
Glädjande : Alla fina kommentarer, frågor och det beröm jag fått. I'm thrilled, you guys! Givetvis hoppas jag att ni fortsätter :)

They call me Cholé s/s 07.

image506


Kofta : I silke&kashmir från Zara.
Klänning : Naf Naf. Den nya från Paris.
Duffelbag : American Apparel. Även den från Paris.
Canvasskor : LeCoqSportif.

Chloé s/s 07 möter vårens sportiga look kan min klädsel för dagen sammanfattas i. Med mörkröda naglar och en bunt armband led jag mig genom en dimmig Paris-abstinens blandad med omställningen från värmen. Jetlaggad fast ändå inte. Klänningen är verkligen fin i verkligheten, den är lite svårfångad på bild och har två tydliga fickor. Det bästa är ringningen och att a-linjen är delad i en plissering. Jag känner mig som Jackie O.


Tillbaka.

image502

Paris har varit underbart. Jag känner mig så otroligt hemma, så välkommen och bara lycklig. Det var runt trettio grader nästan varje dag och träden blomstrade. Det var perfekt - jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan eftersom jag är helt slut. Att slänga tillbaka mig i min andra verklighet är inte riktigt lyckat. Jag längtar efter Paris, och jag längtar efter att sova.

Paris innehöll promenader längs boulevarderna, a mad trip at American Apparel och mycket annat grymt. Snart ska jag visa bilder på det jag inhandlat, bland annat en klänning som påminner om både Chloé s/s07 och sextiotalet.

En av Paris.

image492

Kofta : Kachmir&Silke från Zara.
Klänning : Ny och blekrosa från Hm.
Väska : Även den är ny. Otroligt stor.
Silvernaglar,svarta strumpbyxor och LeCoqSportif.

Imorgon åker jag alltså till Paris. Våren har helt klart kommit till Paris, det är runt tjugo grader och sol. Därför ser jag framemot minst en promenad i tullerierna, en underbar park. Det kommer bli en del inhandlat misstänker jag och nytt för den här resan är American Apparels affär som ska besökas. Champs Elysée är som vanligt ett måste med stadens bästa Sephora. Outfiten ovan är ett exempel på vad jag kommer att ha på mig. Jag inspirerades av de bleka färgerna och silvernaglarna från förra inlägget. Det är trots allt en bild från Chanels visning, ett modehus som har haft visning på Louvren. Au revoir!

säg vad ni tycker!

Blekt.

image505

Kombinationen silvernaglar och lite dovare färger är verkligen snyggt. Den lite krispiga jackan [materialet alltså] till en grå polo, svarta jeans och silvernaglar är bra vardagslook. Lite brittiskt, och rosetten i håret är en twist. Jag vill kopiera hela outfiten, ha på mig det redan i eftermiddag. Dessutom älskar jag sminkningen, silverglitter och bronsglitter är en oväntad kombo. Men riktigt, riktigt snyggt. Färgerna i resten av fotot är underbara. De stela stolbenen till den mjukrosa sitsen, den ljusgrå collagetröjan som kvinnan i bakgrunden har och det ljusa golvet. Allt flyter ihop och bildar en underbar miljö.

Chanel och Philip Lim.

image499


Det Chanel och Philip Lim har gemensamt, förutom att vara två mycket bra modehus, är att de båda har objekt som blivit kopierade av kedjorna. Armbandet från Chanel kan du hitta på Kookai Coctail på Biblioteksgatan, under märket Oasis. Har även sett det på Souk tror jag. Det finns i två storlekar, ett mindre och ett större. Koftan från Philip Lim har en snarlik efterförljare på Hm's herravdelning. Den är inte i kaschmir och har inga fickor men i övrig är modellen väldigt lik.

Och jag hoppas ni säger vad ni tycker!


Emergency outfits. [Ett av mina många modebudord]


[2 av mina emergency outfits]

Det finns nätter när man vaknar, kommer hem från fester eller bara håller sig upp med ett avsnitt av "Sex and the City" och en våg av inspiration. Jag bråkar komma på mig själv med att stå klädd i klänning, högklackat och beströdd med halsband men samtidigt vara helt osminkad eller hårfixad. Nästa morgon vaknar man upp och rensar, rensar, rensar tills man har hittat det där perfekta. Det som skulle passa varje dag. En emergency outfit.

En emergency outfit är alltså något som alltid passar. Givetvis behöver det inte vara något du kommit på mitt i natten. Mina emergency outfits består av basdel, en favorit del och skor som passar till. Den första outfiten, med Manhattan-väskan, är väldigt definierande för min stil. Det är cleant, minimalistiskt och lite nittotalssportigt [det är alltså modetwisten i det hela]. Den andra outfiten är helsvart och ganska okaraktäristisk för mig, men den har ändå präglat min stil. Att det är höga klackar till och benen lite vidare gör att den blir lite 70-tal, något som jag är inne på nu. Det jag vill säga, utan utsvävningar, är att det är en outfit att ha när håret, sminket eller all the above har gått fel. Då är den rätt.

kort..
När : När klädpanik, tusen ombyten eller det är en kvart kvar tills du ska träffa tin kompis är närstående.
Varför :  Kanske inte så extremt som "style is everything - comfort is nothing " för alla, men något åt de hållet.
Hur : Ha ett par outfits som alltid funkar.


Sorbonne Scool of Style oftare?

Vad tycker ni om sorbonne?

image495

Snart har jag haft bloggen i ett år. Eller åtminstone tio månader. Det är ganska lång tid men framför allt är det trehundratio inlägg och tvåtusen kommentarer senare. Bloggen har förändrats, jag har förändrats, och växt. För att hålla på tio månader till vill jag gärna att ny tycker till lite. Vad tycker ni? Vad är bra? Vad är tråkigt eller kan förbättrats? Vad vill ni se mindre av? Vad vill ni se mer av? Repotage, guider, outfits, tips, krönikor eller inspirationsbilder?

Det skulle vara jättekul att få reda på vad ni tycker.  Självklar gör jag inte bloggen bara för att nån ska läsa, utan det är mitt modeintresse och skrivarintresse som det bygger på. Jag hoppas att det märks, att jag engagerar mig alltså. Och när det kommer till stil och att skriva är det alltid bra att få kritik [positiv eller negativ] för att utvecklas.

Dessutom vill jag bara tacka för de tvåtusen kommentar jag redan fått. Ni som var glada, sjysta, skarpsynta, berömmande, kritiska eller bara grymma har verkligen gjort mina dagar!

Lämna alltså gärna en kommentar [eller skicka ett mail om det känns bättre ;) ].

Har ni frågor om mig, bloggen eller whatever så kan ni alltid maila sorbonne.blogg@hotmail.com eller kommentera.

5 i topp. [alt. fem läsvärda bloggar]

image498

Alexandra - Riktigt många inspirerande bilder. Varje dag.
Fashionette - Härliga kollage, med precis sådan stil som jag gillar. Många bra tips och en bra blandning.
Moderniter - Hittade systrarna från västkusten någon vecka innan Sigrid postade sitt inlägg om dem. Då inspirerades jag av deras grymma bilder - det inspireras jag fortfarande av plus deras väldigt härliga stil.
Linnea - Personligt och en bra mix mellan tips på saker att göra och kläder.
Tillvaron -  Nyupptäckt blogg men väldigt inspirerande. Jättesnygg stil!

The weekend.

image491

Lördag : Dagen började halv tolv med en skrivarkurs. Det var bara andra gången men tre timmars skrivande gjorde mig på erhört gott humör. Plus att min outfit var grym. Hängselklänning från hm, LeCoqSportif, den nya väskan, trench och en hög med armband. Vid ett tiden, ringde en kompis. Vi sågs vid fyra tiden inne i stan och promenderade till Kungsträdgården. Helt underbart - blommorna i körsbärsträden är vårens vackraste. Lite spontant såg vi "Music and Lyrics" vid sju. Kvällen avslutades med en promenad runt Norrmalmstorg och Stureplan.
Söndag : Egentligen har dagen bara bestått av vårsolning, lite pluggande och telefonpratande. Men i natt fick jag en flod av inspiration. Jag kombinerade outfit efter outfit, och är väldigt nöjd with the outcome. Dessutom är jag settled for Paris.
Vad har ni gjort de första vårdagarna?

Blekrosa.

image482


Ni minns det hypade linnet i grått? Det här är klänningsvarianten. Enligt min mening är den otroligt mycket snyggare eftersom jag är mer klänning än jeans och linne. Klänningen är ungefär knäkort och har dolda fickor i sidorna. Väldigt voluminös är den och har otroliga detaljer. Drag kedjan, rynkningen rund överstycket, mjuk ringning och givetivs de dolda fickorna. Snart kommer det också en dagens outfit med den här som huvudplagg, och det är riktigt riktigt vårigt. Perfekt för Paris.


Music and Lyrics.


Igår var jag och en kompis och såg "music and lyrics". Eftersom Drew Barrymore är en av mina favoriter var det extra kul. Tyvärr var första delen av filmen en besvikelse, i alla fall Drew Barrymores insats. Hon överdrev, och gjorde sin karaktär overkligen. Det var inte bra för min åsikt om henns, men hon blev faktiskt snabbt bättre. Efter det var filmen en typiskt härlig feel-good-movie. Perfekt när man behöver piggas upp lite. Dessutom var Drews kläder i filmen väldigt inspirerande. I sista scenen hade hon en sidenblus, jeans och en massa armband och halsband i mässing. Precis min stil alltså.

Sac Nouveu.

image479


Influenser.


[Philip Lim, you make my heart stay slim]

Förra helgen hade en av rubrikerna till ett blogginlägg kunna lydit "Sorbonne lämnar Stureplan - för söder". Det var precis så jag kände då. Söders lugna miljöer och väldigt trevliga människor kändes perfekt. Sommaren kommer alltså delas upp i dagar på Götgatan och kvällar i Kungsträdgården eller på ett av Birgerjarsgatans caféer. "Förändringens vindar blåser", som 50-talets skådespelare sa, med e-betoningar

Det här stycket skulle jag gärna börja med "rebellisk som jag är", men eftersom så inte är fallet, får jag börja annorlunda. Kanske fortsatte förändringarnas vindar blåsa. Och blåste in på modehorisonten. Så, när det gäller mode är jag inte särskilt lättpåverkad, i den meningen att jag faller för alla trender eller följer magazinen slaviskt. Men. När det kommer till en personer lyder jag minsta designer-vink. Miuccia Prada. Säger hon hög midja, säger jag högre. Hon vet vad stil är och jag tycker inte att man kan göra annnat än att influeras av en sådan person. Nu, för ett par veckor sedan, uttryckte hon att hon hade tröttnat på päls och att kollektionerna bara skulle innehålla fuskpäls. Rimligt, med tanke på allt elände i världen. Plågade djur, plågade människor och hungerkatastrofer. Vi kan i alla fall börja stryka lite från listan.

Därför ger jag nu upp päls och skinn. Det enda som ursäktas är mocka eftersom att det är ett material större än allt annat. Jag är inte ultra-konservativ i klimat [eller snarare katastrof]-frågan, men jag är i alla fall human.

Dazed.

image478

Kjol : Hm.
Farfarströja : Ny från Filippa K.
Vita canvasskor : LeCoqSportif.
Väska : Josef Franks Manhattan från Svenskt Tenn.

Dagens. [alternativt 6 korta.]

image475

Nya : Min farfarströja från Filippa K. Grå, trekvartsärm och ribbad. Blir det bättre? [nej]
Flashback : Vinter. Det är bara kallt. Så kallt.
Bästa : Evian och nötter. Oslagbar kombination.
Klädsel : Filippa K farfarströja, svart kjol och LeCoqSportif. Till det mitt blingade armband och röda naglar. Grymt, om jag får säga det själv.
Soundtrack : Uffie - "
Pop the glock". Lyssna, inte se.
Litteratur-craving : "Romeo och Julia". Fashion Now, blir Shakespeare Now.

Some like it hot.

70258-47070258-469

Armband och linne är två av mina favoriter när det gäller att bygga en outfit. Som ni lagt märke till i mina outfits bilder är alla mina outfits ett pussel av linnen,kjolar, armband, skor och väskor som passar ihop. Därför har jag gärna flera olika sorts armband eller linnen, så de håller för dagens behov. Om jag för dagen [eller ibland veckan] fastnat för Drew Barrymores rock-chica stil är svart och hårda accessoarer givna. Linnet ovan är något jag saknat. Trycket alltså. Det tar bort sötheten i vissa outfits, och ger en annan attityd. Dessutom gillar jag Tiger - och blev glatt förvånad eftersom de inte direkt är kända för sina tryck. Armbanden är från Danmark och kan kombineras till de rasslande klumpar jag gärna bär på mina armband.

Ashley O.

image444

Vanligtvis är jag inte så mycket för Ashleys [det är hon eller hur?] semi-trashiga outfits. Egentligen är inte det här ett undantag, men jag tycker verkligen om  slitna Levi's till en stor kofta och ett tunt linne. Mörka glasögon och en stor väska. Men skorna passar inte alls till klädseln. Ett par svarta Havaianas eller ett par vita tygskor hade passat bättre. De diskreta, men tunga smyckena är viktiga. De höjer outfiten.

Jag och en kompis var på Urbanoutfitters för ett par dagar sedan och tittade på slitna Levi's kjolar. Mot allt bättre mode-medvetande konstaterande vi att vi tyckte om dem. Är det för att min enkla, cleana klädsels trashiga undertoner håller på att flyta upp till ytan eller är det nittiotalet som framträder?

Magnifique.

image462I Paris går man oerhört mycket, boulevarderna är storslagna och Seine lång. Eftersom jag åker i slutet av april är det inte varmt, iaf inte sommarvarmt, men inte speciellt kallt. Därför passar den här outfiten perfekt.

En stor men tunn kofta över ett nätt linne och jeans är en underbar kombination. Armband är alltid en del av mina outfits och just nu gillar jag lite stelare varianter. Eftersom vårmaterialen är lätta är det snyggt att ge lite tyngd till outfiten. Vita converse är bra är väldigt anpassningsbara och tillför den här outfiten lite mer edge.

Nu när jag ska ut och resa i vår, både till Paris och Spanien, tänkte jag starta en ny kategori. "On the road" handlar om outfits som passar mig när jag reser och annat som hör till det. Jag börjar i Paris.

11 korta.

image461

Din stil i en mening : Enkelt parisiskt möter oväntade kombinationer. Dare or be square.
Stilförebild : Just nu är jag besatt av Drew Barrymore. Framörallt för hennes attityd och avslappnade framtoning, och inte så mycket för kläderna.
Senaste köp : En farfarströja från Filippa K, ett linne med tryck från Tiger och ett armband från ett danskt märke.
Framtida köp : Ny foundation och en volymmousse från Sachajuan [någon som provat] behövs, men nu satsar jag mer på Paris. Där letar jag efter pumps och söta klänningar. En utförligare guide kommer senare.
Favoritdesigner : Marni är nästan precis min stil just nu, Hussein Chalayan är alltid en futuristisk inspirationskälla men annars är det mest helheten som inspirerar.
Inspirationskälla : Harper's Bazaar [även fast GB april är en besvikelse - Joss Stone på omslaget?!] är tidningen just nu. Streetstylebloggarna har lite tappat sin charm, jag väntar på ett vänligare klimat. Stora inspirationen kommer från runaway visningarna och de ströbilder som sprids på nätet.
Favoritbok och film : "The Royal Tennenbaums" och "Walk the line" är grymma. Jag ser sällan om filmer men dessa är verkligen sevärda. Plus Tennenbaums är otroligt inspirerande mode-wise. Min favoritbok sedan ett par år är "Räddaren i nöden".
Bäst i vår : Förutom resan till Paris ser jag framemot att ha klänning utan att fysa. Den berömda hm-klänningen kommer bli så bra och de resterande är nästan lika söta.
The times are changing : Köpte ett klarrött nagellack istället för de traditionella rouge noir. Det är ju ändå vår.
Smycken : Jag har en hel del, och mycket nytt för våren. Armband i stora chunks och halsband är ofta inslag i mina outfits. Senaste veckan har ett stort armband med kristaller inhandlats och i dag ett stelt men ganska tunt mönstrat. Ser framemot att de blir favoriter.
I väskan : Evian, mobil, rosebud, en bok och en full make-upväska. Det känns väligt vårigt att sitta och läs i kungsträdgården, gå runt på Götgatan eller ta en fika med en kompis. Och min väska är anpassad.

Hur ser er lista ut?

Kirsten Dunst.

image462

Kirsten Dunst blir inte sällan hyllad för sina outfitval. Jag tror hon står lite för vardagsstilen som råder just nu. Cleant, enkelt och väldigt snyggt. Outfiten ovan är perfekt nu i vår. En cripspigt vit t-shirtklänning, kavaj eller kofta och en stor sjal. Till det ser jag gärna mockapumps. Sjalar är faktiskt riktigt snyggt. Speciellt de lite större. De för en slags mognad och ett djup till en vanlig outfit. Smycken behövs inte på samma sätt. Det räcker med en bunt armband [min favorit just nu] eller ett långt halsband med en berlock.

Så, Kirsten Dunst. Tråkig eller ett precis rätt?

Dizzy.

image468
 [ F r a n s k a V o u g e, mars.]

I natt innan jag skulle somna blev jag oerhört sugen på röda nagellack. Ett klarrött att ha i vårsolen. Färgen "Madrid" från Mavala hoppas jag kommer att passa. Nice är för oranget och Paris är för rött. Lite lustigt att alla färger hade namn på städer jag varit eller ska till den här våren. Paris är nästa, den 21 april, och Madrid strax efter i början på maj.

Armbandet tycker jag är riktigt snyggt. Eftersom jag har ganska clean och enkel stil kan jag go heavy [cheeeesy] on accessories. Och då är det här armbandet perfekt. Det faller precis lagom runt handleden och färgerna är något som går till mycket i min garderob. Tyvärr är det riktigt svårfotat, men jag väljer att se det som artisktiskt.


Förresten, hur ställer ni er för accessoarer? Bra detaljer eller för mycket?

Marc, oh, Marc.

image466

De här skorna är grymma. Jag tycker de visar hela vårens skomode. Givetvis vill jag ha dem. På strandpromendaden i Helsingborg i sommar, i Kungsträdgården under körsbärsträden och på alla shoppingturer. De är verklien riktigt snygga. Det är dragkedjan som gör det. Så snyggt.

Nu ska jag träffa en kompis om en halvtimme. Måste packa väskan och sedan gå till tunnelbanan. Ser framemot att gå Götgatan idag. Monki, hm och Brunogallerian. Riktigt bra.

The weekend.

image464

image465

Helgen har varit underbar. Hela lördagen spenderades med mina fyra favoriter. Vi åt sushi och min äppelkaka samt drack ganska mycket påskmust. Mhm, påskmust är det bästa med påsken. Vi pratade konstant i nästan femtimmar ochdet var verkligen otroligt trevligt. Jag var klädd i mina skyhöga, smutsrosa, zara skor, mitt faith halsband och svarta jeans. Till det hade jag en perfekt page och silverögonskugga. Det såg väldigt bra ut.

Söndagen spenderades på stan. Men eftersom det snarta är Paris och Spanien så köpte jag bara ett supersött armband på hm. Det var små, guldfärgade, hjärtan på en lång rad. Det är verkligen sött. Är lite trött på hypen om att döma ut olika metaller. Tycker att variation är det bästa. Om man undviker bronze så är allt lugnt med mig.

Nu ska jag ringa och väcka en kompis och se om hon vill hänga med till Götgatan. Nya Monki måste ju besökas.

Ljusa jeans och svarta outfits har lite fastnat på mig. Tjejen ovan gör det väldigt bra.