Beautyrutiner.

image847

Jag är egentligen inte så mycket för att förmedla budskap om skönhets eller make-up trender, men jag måste erkänna att det är väldigt roligt ändå. Att bygga in håret och sminkningen i en klädsel blir ofta riktigt bra. Personligen är min page antingen spikrak och invikt i topparna eller uppsatt i en knut med mässingsfärgade hårnålar. När det kommer till smink är jag ganska konservativ; ett neutralt intryck passar mig bäst. Lätt inramade ögon av mascara, puder och blekt läppglans. Därför tycker jag det är extra inspirerande att se bilden ovan. Trötta dagar i höst tänker jag locka mitt hår lite grand och använda en ljusbrun ögonpenna för att rama in. Somsagt;
det geniala i enkelhet.

Hur ser era beautyrutiner ut?

Kommentarer
Postat av: Annika

"Keep it simple" är min melodi, och kör oftast bara på rouge, concealer och mascara. Har dåliga hårdagar nästan varje dag, så då brukar det bli en slarvig knut, men när jag har tid så plattar jag håret!

Postat av: sorbonne

Annika : Det låter som en bra rutin :) Jag förstår absolut vad du menar med dåliga hårdagar - jag har dem själv alldeles för ofta :)

2007-09-29 @ 10:33:46
URL: http://sorbonne.blogg.se
Postat av: Anna N

håller med, less is more ner det gäller beauty! och stylingen ovan är genialisk, åh så fint!

2007-09-29 @ 13:32:35
URL: http://aannas.webblogg.se
Postat av: Jelena

Bilden är jättefin. Och gällande less is more håller jag verkligen med. Kör bara mascara och lite läppglans till vardags.

2007-09-29 @ 15:57:04
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: sorbonne

Anna N : I agree !
Jelena : Många håller troligen på det neutrala mottot :)

2007-09-29 @ 16:26:43
URL: http://sorbonne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback