Sorbonnes guide till cigarettbyxor.

image861

Det finns några plagg som går under namnet klassiska. För mig är det den vita skortan, den lilla svarta och cigarettbyxorna. De är plagg som inte går ur tiden, som alltid är bärbara och har varit en bestående del i stilmedvetnas garderober sedan Audrey Hepburn bar alla tre i "
Breakfast at Tiffany's". Jag har redan täckt ämnet om den vita skjortan, och efter att ha fått många frågor om de två par cigarettbyxor som jag har inhandlat [utan att ni ens har sett dem] känns det naturligt att tillägna dem ett inlägg.

Hur : Ett par cigarettbyxor ska se förkorta ut när man håller dem framför sig. Det är den första och viktigaste regeln för att de ska se riktigt snygga ut. Gör de inte de kan man förkasta dem direkt eftersom att de troligen kommer vara för vida nedtill och hasa sig som ett par raka jeans. Den andra regeln är att bomull är det bästa materialet om man inte vill skapa en för uppklädd klädsel. Tredje och sista regeln är att ett par cigarettbyxor är snyggaste med hög midja - benen förlängs och framhävs på ett bra sätt.
Var : Enligt mig har Zara de bästa alternativen - det är nästan identiska med de som Audrey Hepburn bar. Whyred har även ett par i tweed, men de känns lite för manliga för min del. Tiger har haft några strödda par genom säsongerna, men vad de har i år vet jag inte.
Varför : De är de ultimata byxorna. Går att kombinera till i stort sätt vad somhelst och går aldrig ur modet. Jeans är överexploaterade och faktiskt ganska tråkiga medan ett par svarta, bruna eller ljusa cigarettbyxor aldrig är uttröttande.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jamen nu bara måste du visa dina byxor ju:) Skulle du kalla de grå byxorna på denna sida för cigarettbyxor? (Sorry går inte att länka direkt till bilden, men andra på översta raden)

2007-10-08 @ 11:36:33
Postat av: Anna

och länken ja: http://www.acnejeans.com/look_book.asp?id=2

2007-10-08 @ 11:37:09
Postat av: sorbonne

Anna : De kommer i morgondagens outfit :) Och Acnebyxorna är faktiskt nästan cigarettbyxor - men gylfen och materialet hindrar intrycket.

Postat av: Karstensine

hey pete, great website, thanks so much for all your hard work on building and maintaining the wimpole therapeutics site. also thank you for your contribution to the clinic s magazine. keep up the good work.

2008-10-28 @ 11:05:23
URL: http://karstensine.20six.nl
Postat av: nike air force one

it comes to sneakers for the past few decades.

2012-01-19 @ 09:42:30
URL: http://www.nike-air-force-one.net
Postat av: monster beats studio

fait totalement parfait.

2012-01-19 @ 09:53:14
URL: http://www.monster-beats-studio.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback