Mhm.

image917

Jag har generellt väldigt svårt för vitt. Jag tycker att det är den absolut svåraste färgen att bära. Mina färger fångas helt enkelt inte upp, utan blir en ganska underlig kontrast. Inte den bra sortens kontrast alltså. Det hela började med hur jag som tolvåring köpte mitt första par riktiga klackisar. De var inte speciellt höga, utan pumps med taxklack [fashion faux pas!] och i vitt skinn. När jag idag tänker tillbaka på dem kan jag erkänna att det är mitt sämsta köp någonsin. Jag kan inte bära upp vitt skinn, och kommer aldrig kunna det heller. De såg rent utsagt förfärliga ut på mig, och jag tror att jag insåg det själv. Jag använde dem tre gånger.

Åter till vita tyger. Kvinnan på bildens klädsel är otroligt snygg. Jag hade låtit bli den rapsgula väskan och valt någon annat, men det är en mindre justering. Det jag alltid uppskattar i en klädsel är detaljerna. Som här; hur hennes byxor är lite för långa, hur det röda nagellacket lyser igenom skons håligheter och hennes nätta halsband endast skymtar lite under håret. Läskigt snyggt.


Smokingjackor är en av mina besattheter just nu. Har ni tips på var kan kan hitta en? Helst svart.

Kommentarer
Postat av: DONNASANDRA

Finns en snygg på Urban Outfitters som liknar den ovan. Om den inte finns i butik finns den i deras europeiska webbshop som skickar till Sverige:
http://www.urbanoutfitters.co.uk/invt/5115426620002&bklist=

Postat av: Jelena

Jag tycker också att vitt är oerhört svårburet, men har inte stött på så många andra som tycker det, så det var kul att höra din syn på detta. Annars verkar många tycka att vitt är en basfärg i stil med svart som man måste ha. Det kan jag verkligen inte hålla med om. Jag har knappt några vita plagg, och jag klarar mig fin-fint ändå!

2007-11-25 @ 13:34:14
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Nathalie

Åh vad hon ser fin ut! Jag gillar dock den gula väskan. :) Vitt tycker jag också är hemskt svårt.. framförallt för att jag är så rädd att spilla ner mig när jag bär vitt! Här i Frankrike går många kvinnor runt i vita/krämfärgade kappor just nu. Åh vad fint det är! De ser så otroligt eleganta ut.

2007-11-25 @ 14:25:19
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Madde

Jag håller helt och hållet med dig om bilden. Det var snyggt!

2007-11-25 @ 16:13:23
URL: http://freshfashion.webblogg.se
Postat av: Johanna

Ja, det finns tydligen ett par som håller med dig om vitt :) Och jag har nog lite delade åsikter, på sommaren känns det bra med vitt eftersom det tar sig så bra med lite solkysst hud, men på vintern kan jag knappast sträcka mig till att ta på mig ett vitt linne under en kofta el dyl. Men svart funkar året om, och är alltså den ultimata färgen. Och vita byxor är för mig, big no-no. oj, det blev lite rörigt, men aja :)

2007-11-25 @ 17:57:37
URL: http://ambitios.webblogg.se
Postat av: sorbonne

Donnasandra : Åh, tack för tipset :)
Jelena : Det är alltid kul att få lite medhåll :)
Nathahlie : Precis, franska kvinnor klär oerhört bra i det!
Madde : Ja, eller hur!
Johnna : Det finns många som klär i vitt men man måste ju ha rätt färger vilket är väldigt svårt..

2007-11-25 @ 18:11:28
URL: http://sorbonne.blogg.se
Postat av: fashionholic

ja den jackan var otroligt snygg.. det var en snygg kombination med bra kontraster..

2007-11-26 @ 09:56:54
URL: http://fashionholic.blogg.se
Postat av: N&L

hej hej! skulle du vilja länka med oss? :)

2007-11-26 @ 19:45:34
URL: http://inspiredbynl.blogg.se
Postat av: monster beats studio

fait totalement parfait.

2012-01-19 @ 09:57:12
URL: http://www.monster-beats-studio.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback