Nytt läppglans.

image643Jag skulle aldrig kalla mig periodare. Jag har problem med hela ordet. Associationer som knarkare och missbrukare kommer snabbt upp i mitt huvud. Det känns som om man svullar, materiellt eller själsligt, i sig något och försöker hitta ursäkter. Men missförstå mig inte, jag tror att många människor gillar saker i vissa peridoer av sitt liv. Självklart har man det [materialgirl] man tycker om en lång tid, för att sedan överge det helt. Det kallas att go overboard, och jag kan nog räknas till de personer som gör så.

Just nu är jag inne i en del av mitt liv då modet får stå lite i skymundan [troligen till vårvisningarna] och smink samt hårprodukter träder fram i ljuset. Det ena kan förklaras i att det är sommar. Det finns få saker som är bättre än att skinande hår som lyser i solen. Perfekt, mjukt och ganska ostylat. Sminkdelen hör faktiskt ihop med detta. Sedan jag klippte luggen för en vecka sedan, och det mycket kortare, så känner jag annourlunda. Och eftersom naglarna [mitt vanliga trademark] är ljusa fokuserar jag mer på ansiktsmink. Ögonen fokuseras med skuggor, och som jag nämnde, har en ny highlighter/concealer införskaffats.

Det tredje att fokusera på är läpparna. Jag har haft ett par Nuxe läppglans, den ljusa varianten, men den känns inte riktigt jag längre. Carmex känns för basic, och Kiehls likaså. Men jag har hittat två nya val. Det första är Mac's Tendertone Lip Balm i färgen Tender Baby eller Philosophys Mint. Mac är lite rosaskimmrande, vilket passar mig bra, medan Philosphy bara glans. För min del lutar det år Mac, tror jag. Vad tycker du?


Kommentarer
Postat av: Anna

Det bor en material girl i oss alla.... Jag gillar bloggen. Duktig du är som orkar fota och allt. Bor du i Paris?

Postat av: hannahsthlm

Smink och hudvård och hår är ju
bara såå kul ;)!

2007-06-26 @ 23:48:57
URL: http://hannahsthlm.blogg.se/
Postat av: sorbonne

Anna : Åh, tack :) Nej, jag bor i Stockholm men är där flera gånger per år.
hannahsthlm : Det är det verkligen!

2007-06-27 @ 10:06:12
URL: http://sorbonne.blogg.se
Postat av: Julia

Var har du Philosphys Mint? Och hur mycket kostar det? Blev väldigt sugen på att prova det... :D

2007-06-27 @ 16:51:02
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Julia

Oj, jag feberyrar visst. :P Tur att man läser igenom det man skrivit en gång till... Jag menar såklart: Var har du köpt Philosophys Mint?

2007-06-27 @ 16:52:43
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: sorbonne

Julia : Jag har inte köpt det, utan funderar på att göra det. Annars finns det på COW i Stockholm. Eller på Cowparfymeri.se.

2007-06-27 @ 18:39:26
URL: http://sorbonne.blogg.se
Postat av: Julia

Ok, tack för hjälpen! :)

2007-06-27 @ 21:09:58
URL: http://prick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback