T-shirt & jeans

     (   )


T-shirt och jeans är det man har till man inser storheten med stil. Men det är faktiskt en väldigt bra kombination om man sköter det rätt. En lite udda, eller i alla fall utstickande, t-shirt och ett par enfärgade jeans är en klockren outfit - tillsammans med högklackat. Jag tycker att det är bäst med kilklack eller åtminstone lite platå eftersom de ofta är lite högre och heöt enkelt snyggare. Taxklack är inte en favorit eftersom det är så opålitligt.

Outfiten. Miami Vice t-shirten är ideal i höst eftersom den passar väldigt bra till grått [det kan faktiskt vara ganska coolt att blanda t-shirt med stickat]. När Urban Outfitters väl kommer till Stockholm är det jag som springer in på killavdelning och köper den stencoola t-shirten! Jeansen är precis som de ska vara; enkla, oslitna och lite högre i midjan. De två skorna är anpassade till olika saker. Den första är lite mer basic och den andra går bättre till fest.  Helhetsintrycket är avslappnat, men inte utan anstängning.

Tips: Kolla killavdelningarna efter t-shirts med coola tryck. Combination är ett säkert kort och JC kan ha något ibland, men då måste man leta.


Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag har nästan alltid tyckt att T-shirtarna på killavdelningarna alltid har så mycket mer coola tryck.

Postat av: emma

UrbanOutfitters har så mkt bra!

2006-08-23 @ 00:48:56
URL: http://ramde.webblogg.se
Postat av: Nathalie

gillade verkligen jeansen

2006-08-23 @ 16:00:06
URL: http://nattisen.webblogg.se
Postat av: Linusmonica

Hello admin, nice site! Good content, Beautiful design, thanks! Greetings

2010-02-22 @ 13:27:27
URL: http://linusmonica.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback