Rachel Bilsons strumpor.

70258-356

Det här inlägget har nog en av de underligaste rubriker jag publicerat. Men bortsett från det har den en poäng. För jag ska faktiskt skriva om stumporna. De vinröda strumporna är väldigt snygga.Precis vad jag vill ha i mina pumps innan det blir varmt. Egentligen är ju strumpor absolut förbjudet i öppna skor. Det är och förblir motbjudande, men när det är tunna vinröda stummor som accent går det faktiskt rikigt bra.

Kommentarer
Postat av: Lolita

Vad kul att du är tillbaka! Älskar Rachels klädsmak och speciellt här.. Snyggt att bryta av det helsvara med lila strumpor :)

Postat av: sorbonne

Lolita : Tack!

2007-02-11 @ 18:53:23
URL: http://sorbonne.blogg.se
Postat av: online tips

Jag vill tillbringa min vår med mina vänner. Ljumna dagar i parker, varma raster med glass i handen eller sittandes i fönster under nätterna, när alla andra röker och man står och pratar. Iklädd i smutsiga pasteller & böljande, lite längre sidenklänningar och med mörka läppar och silverskimriga ögonlock.

Btw, jag har mailat dig.

Postat av: nike free

Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

2011-12-15 @ 09:46:44
URL: http://www.nikefreerun3.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback