Hur är du för miljön?

image924

De senaste två åren tycks bara ha handlat om en egentlig fråga, från fjolårets "An Inconvenient Truth" till Anya Hinmarchs "I am not a plastic bag". Miljö - ett ämne som ofta försummats under det förra seklet, men nu värderas annorlunda. Miljö har som begrepp blivit betraktat varumärke med potential. Därför är dagens fråga :

H u r   ä r   d u   f ö r   m i l j ö n ?

Består din garderob av vintage, eller bryr du dig på andra sätt? Eller kanske inte alls?

Kommentarer
Postat av: Ellis

Åh så schnyggig klänning och bild !

Postat av: DONNASANDRA

Jag är för miljön, men jag är inte alltid duktig på att följa allt som man bör för att skona miljön. Det blir rätt lite vintageplagg för min del...

2007-12-10 @ 13:09:23
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Anna

Jag försöker göra så mycket som möjligt för miljön, bland annat så har jag haft köpstopp de senaste fyra månaderna och planerar att ha det ett tag till. Sedan så är vi hyffsat miljömedvetna i min familj och har ingen bil, använder lågenergilampor, sopsorterar och så vidare :)

2007-12-10 @ 15:28:57
Postat av: Amanda

Just när det gäller kläder så tänker jag nog inte sp mycket på miljön, men däremot handlar jag gärna ekologisk mat, återvinner så mycket som möjligt och släcker alltid lampor så de inte står på i onödan! =)

2007-12-10 @ 16:10:37
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Jelena

Jag försöker verkligen. Handlar ekologisk mat, har helt skippat plastpåsar, försöker handla vintage, och har lågenergilampor, åker kollektivt när det bara går osv. Men jag tror samtidigt att jag skulle kunna bli ännu bättre på det!

2007-12-10 @ 20:03:55
URL: http://styleiseternal.blogg.se
Postat av: Richardjasmine

i love this site keep it up is nice and good keep it up is nivce and good

2009-03-05 @ 10:05:06
URL: http://richardjasmine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback