Dagen i korthet.



+
Mina matlagningskunskaper utvecklas. Dagens middag bestod av sparris, stekt ägg och massor med sallad i ungefär samma färg, mörkgrön, som sparrisen. Nu förstår ni varför jag inte matbloggar.
Yoghurt i miniformat. Det bästa jag vet med franska matvaruaffärer är att youghurtavdelningen är enorm. Jag saknar min favorityoughurt. Den går inte att hitta i Stockholm, trots att den är helt utan smak. Dock finns yoplait med innehållsförteckning och labels på franska. Det känns bra.
Italienska Vogues framsida. Osar ett fullkomligt glamoröst fyrtiotal. Även fast det i verkligheten inte riktigt var så.
Senaste Rodeo. När jag läste artikeln om "The Hills" som fenomen blev jag rörd.

-
Kylan. Jag klarar inte ytterkläder. Efter en frusen halvtimme har dock mina kaschmirtäcka armar vant sig.
Avmagnetiserat bankkort. Få kommentarer är nödvändiga.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

när jag bodde i frankrike saknade jag de stora youghurtförpackningarna som vi har i sverige! men fransk youghurt är mycket krämigare och godare... :P

Postat av: felicia

fint värre

2008-09-16 @ 17:32:28
URL: http://felicias.devote.se
Postat av: Anonym

Nu har jag sett dig på riktigt, på bild! Du såg inte alls ut som jag tänkt mig, men söt ändå antar jag.

2008-09-16 @ 18:20:23
Postat av: Hedda

Nathalie : Haha, jag håller med!

felcia : :)

- : jaså, det har du? får jag fråga var du hittat den bilden?

2008-09-16 @ 19:57:15
URL: http://sorbonne.blogg.se/
Postat av: Filippa

http://justafuckingblog.blogg.se/2008/june/elle-a-17-ans.html



2008-09-16 @ 22:35:59
Postat av: Mihae

Hon är ett geni. Läste du artikeln om Gossip Girl för ett tag sen?

2008-09-18 @ 17:32:46
Postat av: hedda

Filippa : Oui, men det är ett relatvit dåligt kort.

Mihae : Nej, men jag skulle gärna göra - var kan jag hitta den?

2008-09-27 @ 00:11:46
URL: http://sorbonne.blogg.se/
Postat av: monster beats studio

fait totalement parfait.

2012-01-19 @ 09:58:14
URL: http://www.monster-beats-studio.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback