Lista.


Stiltips?
På senare tid har jag verkligen börjat uppskatta excentriska stilar. Inte åt Anna Piaggi-hållet, utan mer det neutralt excentriska. Det låter som en omöjlig kombination, men omöjlighet är alltid en fantastisk barriär att knäcka. Det viktigaste av alla andra stiltips är att det känns äkta. Falskt och kopierat fungerar inte.
Inspiration?
Jag tycker inte att det finns något som är överlägset Vouge i pappersform. Om man räknar all upplagorna sammantaget. Annars är Nylon intressant. Men det nästbästa är tid utan någon annan omkring sig. Det intressanta med ensamhet, eller snarare tillfällig isolering, är att det tillåter en att existera utan krav. Man blir så fullständigt fokuserad några få saker och det gör att man ser saker på ett annat sätt.
Den bästa detaljen?
Jag brukade tycka mörkröda naglar, men nu är jag osäker. Det allra bästa är sådant som knappt syns eller märks. Hur håret ligger eller hur plaggets tyg känns. När det gäller faktiska mänskliga detaljer så tycker jag att ingen stil är fulländad utan en personlighet som fyller ut den.
Accessoarer?
Smycken är totalt underskattat. De förändrar alla plagg, och personligen tycker jag att deras närvaro snarare klär ned än klär upp en klädsel. Avsaknaden, renheten, gör att plaggen kommer fram på ett helt annat sätt. När jag ska klä upp mig är örhängen den viktigaste accessoaren på grund av att diskreta framtoningen hos dem får fram allt annat.
Signaturdoft?
Burberry the Beat. Jag blandar aldrig dofter, och jag använder bara en i långa tidsperioder.
Färger?
Fuschia, grått, blekt sandfärgat och massa mönster i dova färger. När jag ser in i min garderob är ingen av mina klänningar i basfärger men alla basplagg är enfärgade.
Material?
Silke, alltid.


Det har gått mycket tid sedan jag skrev, och framförallt något av värde.

Kommentarer
Postat av: Eve

Allt du skrev, det är bara så rätt.

Du är så smart :)

2008-06-10 @ 14:22:36
Postat av: majsan

jag håller med Eve, du har bara så rätt!

Postat av: Hedda

Evvan och Majsan : Ni är ju de sötaste som finns!!

2008-06-11 @ 09:30:11
URL: http://sorbonne.blogg.se/
Postat av: Caroline

Försäljning, missa inte! ;)

http://lifebylidman.se/2008/june/allt-for-40krst.aspx

2008-06-13 @ 11:00:15
URL: http://lifebylidman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback