Thanks a million bucks.Det är flera av er som inte kommenterar speciellt ofta som har gjort det den här veckan. Jag har verkligen blivit glad varje gång. Jag tycker bloggfenomenet är så faschinerande på det sättet. Människor bryr sig om vad andra har att säga. De reflekterar över det. Alltså. Ni reflekterar över vad jag har att säga. Och så många fina ord jag får höra. Tack. Tack. Tack.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag kommenterar faktiskt mer sällan på din blogg nu för tiden (!) Vilket antagligen är trist. Jag älskar den fortfarande och läser den dagligen (uppdateringar eller inga uppdateringar). Ville bara att du skulle veta det. Ibland känns det liksom lite dumt att jag inte överöser dig med komplimanger så fort tillfälle ges, eftersom jag absolut inte vill att du ska försvinna. Samtidigt vill jag inte förstöra en sådan här perfekt och genomtänkt blogg med "onödiga" kommentarer eller kommentarer som inte direkt ger något till ämnet i inlägget. Det är något sådant jag tänkt, i alla fall. Fast nu vet du det. Man kan säga att i varje inlägg finns en dold kommentar från mig som är positiv till ditt bloggande.

2008-08-19 @ 22:31:15
Postat av: Hedda

Linda : Jag vet verkligen inte vad jag ska svara. Det är fantastiskt att du bryr dig och vill fortsätta läsa!

Postat av: fashion online

Fast nu vet du det. Man kan säga att i varje inlägg finns en dold kommentar från mig som är positiv till ditt bloggande.

2011-09-23 @ 04:48:22
URL: http://bridesmaiddress.sunteu.ro/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback