Gott nytt år!

70258-328

Trots att jag fortfarande är förkyld så blev det lite shopping igår. Två par ribbade linnen från Twilfit. Bra ringning, bra kvalitet [bomull&elastan - det gör att det inte töjer sig] och precis rätt passform. Väldigt skönt eftersom linnen för femtio kr på hm känns liksom inte såå bra. Imorgon ska jag se "Babel" och köpa ny kalender. Have a nice one!

Sienna verkar ha stannat i sextiotalstilen, eller hur?

Drew Barrymore.

70258-326


Drew är nästan alltid cool. En svart skinnjacka och ett matt linne i samma färg matchat med armband i olika färger. Det blir inte så mkt bättre när någon väljer rock-chic framtoningen. Och håret. Helt otroligt snyggt till de uppiggade ögonen. Så snyggt.

Till och med namnet är bra.

Mitt år i lista. Årets...

Klänningar : Allt från babydoll till grekiskt till LBD till brokad balklänning. Till sist också poloklänning i grått, två av höstens favoriter kombinerade.
Kjol : Det var inte kjolens år. Balenciagas dominerade dock och jag hade min voluminösa grå kjol. [Som ser väldigt platt ut på bilden :)]
Jeans : Hm. Under höten användes endast de och inte särskilt ofta.
Plagg : Kaschmir-koftan och klänningarna. Helt klart
Favoritoutfit : Pretantiöst artsy. Användes dagar då jag var trött eller kände för lite haute coutre känsla [= MJ grunge].
Butik : Zara.
Skor : LeCoqSportig i somras, Björn Borg i höst och mockastövlar i vinter.
Smycken : Armband  och långa silverkedjor med berlocker.
Craving : En duffel  i mörblått. Så enkelt, så snyggt men så svårt att få tag på.
Smink : YSL False Lash Effect och Carmex.
Hudvård : Clinique.
Mest överskattade : Djurmönster, plastigt lack, Christina Aguilera [Cavalli har utsett henne till sin musa, what's up with that?]
Mest underskattade : Veronica Mars [var det bara jag som såg på det?],
Sämst klädda : Go fug yourself har svaret. Så mkt människor så många som klär sig illa.
Bäst klädda : Rachel Bilson och Adam Brody bildade en oslagbar kombo.
Stilförebild : I år var streetstylebloggarnas år [men de enda som räknades var Fachunter & The Sartorialist] och catwalkens influenser var givna.
Boken : "Räddaren i nöden" av JD Salinger.

Update : Långa gärna listan men länka till mej :) Lite gratis reklam är alltid bra, haha.

Alexander Wang.

70258-325




Alexander Wang är verkligen begåvad. Han är 22 år och har gjort en kollektion som kommer vara stilbildande inför våren. Det är välskuret, genomtänkt och i underbara ljusa nyanser. Jag vill ha allt eftersom att det är på pricken jag. Alltihop. De isiga nyanserna av blått, nästan grått, det ljusrosa och det röda mitt i. Så otroligt snyggt.

Han är bara sju år äldre än mej och haar kommit så otroligt långt med sin begåvning. Man kan inte hjälpa att man ställer sig frågan om hur långt man själv har kommit.

Standing at the dock of the bay, watching the tide roll away. Del 2.


( z    a  r  a )

Den här jackan är verkligen söt. Den känns väldigt fransk och lätt arméinspirerad. Det är riktigt snyggt att den markerar midjan och passar bra till min stil. Enkel. Jag behövde en kortare jacka och har letat efter liknande modell och har sett en del på stan i den. Skönt att kunna vara chic i vinter, det verkar inte komma någon snö.


( u r b a n o u t  f i t t e r s )

Ett armband som det här har jag letat efter länge och äntligen hittade jag det. Jag gillar kedjemönstret och tycket det kan höja en outfit. Längtar till våren då jag kan kombinera den med olika klänningar i ljusgrått.

Hittade ni något på mellandagsrean?

Perhaps for New Years Eve?


Jag är verkligen inget fan av rött, eftersom jag är blond och blek passar jag inte alls i det. Jag får inte det där Samanta har eller blir Östkusts elegant. Men mocka passar jag i, så ett par riktiga wedges i röd mocka skulle inte vara ett problem. Och en LBD med fickor. Knästrumpor i mörkgrått. Är det inte idealt? Är det inte ett coctailparty på Manhattan? Dagens look passar verkligen till ett avslappnat nyårs-party, kanske med de bästa vänninorna.

Vad ska ni ha på er på nyår ?

Marc Jacobs vs. Marc by Marc Jacobs.



( M a r c J a c o b s)

De delar av huvudkollektionen jag tycker bäst om går i grått, jordära men mjuka färger och har en känsla av cleanhet. Precis som jag vill ha det. Materialet är fin, fin bomull i huvudsak men en del lin. Bomullen gör att det är lätt att inspireras. Stilen, känslan, kan omfigureras av Filppa K, Way eller några andra bas-plagg. Twisten görs genom lager-på-lager och ett spirtt färgspann. Grått i nyanser tillsammans med vitt. Riktigt, riktigt snyggt.



(M a r c b y M a r c J a c o b s)

I vår är kollektionen Marc by MJ väldigt lantlig, den känns tidigt 1900-tal, emigrationen till Amerika men glamourifierat detta går sedan över i tjugotal. Kläderna är användbara, men ibland lite för råa till ytan. Mina favoriter finns i delen med mer tjugtal, det sötare. Mer lättsmälta. Volanger, korta kjolar och klänningar - feminint men blandat med råare tygskor. Riktigt riktigt snyggt. En utvald del att verkligen inspireras av eftersom kombinationen gör att man kan ha finare plagg till vardags. Om man är mer tillknäppt, dvs. Materialen är i år blanka i silke på kjolar och klänningar medan bomullen är mer rå och ger fin kontrast.

Vilken kollektion är bäst?
Huvudkollktionen var i höstas inte min favorit utan Marc by MJ  var det. I år är det lika. Eftersom jag gillar båda delarna riktigt bra så kan det bli en bra kombination. I vår kommer jag hämta inspiration ur båda kollektionerna eftersom att de är i linje med modet; det cleana, enkla men personliga.


Julklappar del 2.

70258-288


Kaschmirkofta : Zara. Riktigt tunn, och väldigt bekvän. Perfekt!
Pärlhalsband : Urbanoutfitters. Extremt snyggt till grått och väldigt classic with at twist.



70258-292

Ryskt emaljerat armband : PicNic. Har velat ha det här ett tag nu, det är verkligen sött!

Julklappar del 1. Make-up, Skincare and Books.

70258-287


Body Scrub.
Mango Shower Cream.
Body Lotion.
Prov på ansiktscremé, badolja & handcremé
.



1. On Beauty av Zadie Smith.
2. How To Walk In High Heels av Camilla Morton.


1. Sushi-plåster.
2. Medetarrinian Spa Handcream&Lippbalm. Tub med handcremé och ett halvklot läppbalsam.
3. Ljusrosa penna, Ordning och reda.
4. Carmex.
5. Rosebud Mint Salve.
6. Face Eyelash Strengthener.

+ Burberry London Bodylotion.

God Jul, Merry Christmas, Bon Noël.

140898-65

B o n  N o ë l !

M e r r y C h r i s t m a s

G o d J u l

Merry Christmas.

70258-253

Klänning : Hm Trend. [Årets julklänning!]
Väska : Svenskt Tenn Manhattan.
Mockastövlar : Just another french label.
Strumpbyxor : Täckande mörkt,mörkt blå.
Jewls' : Paris, Georg Jensen och Hm.

Klänningen gör sig i ärlighetens namn mycket bättre i verkligenheten och framförallt på. Den är empireskuren och eftersom jag rockar [direktöversättning] en hourglas så är den grymt snygg på. Med den lite kortare ärmen, raden av armband och mina mörka naglar  bildar den en oslagbar kombination i clean, enkel snobbism. Hade det varit vinter och snö i Paris hade jag passat rakt in i den långa raden av snötäcktaplataner som kantar Champs Elyseés.

Anyhow. En riktigt god jul till er alla. Om några timmar ska jag fira en amerikansk jul med kalkon, stuffing och cranberries. Riktigt härligt. För att citera en av mina kompisar; "French at mind, Italian at heart and such an american in my tummy".


Glöm inte att läsa SvD idag eftersom att
de har ett stort inslag om guld. Really nice.


G O D JUL !
V i  s e s  p å  m e l l a n d a g s r e a n ! 

 
 

Voluminöst.

70258-27270258-271

Jag gillar kjol och har en som jag använder för ofta. Dels för att det passar till allt men också för att jeans är så mainstream. De här två kjolarna är från Urbanoutfitters och jag kan knappt vänta på att de kommer till Stockholm. Min kjol är nästan fyra år [!] och har på senare tid fått mej att inse hur bra kjol är. Den randiga, voluminösa kjolen vill jag defenitivt ha till våren som komplent. Toppen till allt möjligt. Och väldigt snygg. Jag måste ha volym i kjolar eftersom det helt klart är snyggast.

Tara Reid. Pre-re-do.

 

Det här är min uppfattning om vad myskläder är. Det här är en outfit som strider mot all stilisk grund och som bara är skön. Det är såhär merparten av människor går igenom sitt liv. En bekväm [damn, I hate that word] tröja, ett diskret halsband [knappast ett från Alex&Chloe men komigen, det är min blogg], ett par ljusa jeans och en väska som rymmer det mesta [utan att ha en  tanke på oversztrenden och givetvis ingen MJ].

Personligen försöker jag att tillämpa lite coutre i vardagen [se kommentar 1 överst]. Just den här outfiten skulle kunna fungera efter Romme i vinter och jag gått såå tidigt.  Om inte annat så är det en ganska bra shopping outfit på försommaren. Men add flip-flops och jag känner mig som Tara Reid pre-re-do. Det är det där med ljusa jeans.

Necklace. Bracelet.

70258-254

Det här

söta halsbandet fick jag i julklapp av en kompis igår. Det är i silver och hur sött somhelst. Blankt och fint. Perfekt till alla möjliga outfits. Dessutom  är det stilrent och väldigt häftigt eftersom figurerna nästan flyter samman. Nice, huh? Av min andra kompis fick jag duschcremé från The Body Shop. Den doftar cranberries och är hur skummig somhelst. Riktigt neat. Mina kompisar känner mej väl.

Dessutom hittade jag, innan sushin, ett litet armband från hm's barnavdelning. Det var riktigt sött med lite rysk känsla [minns ni trenden vintern 05']. Jag gillar smycken som alla andra inte har och jag har nästan inga hm-smycken. Det är tråkigt när man ser exakt var det kommer ifrån. Men det här armbandet var såpass sött att jag inte kunde motstå det.  
Nu : OC season 1 disc 2.
Senare : Veronica Mars.




In my bag.


70258-267

Diorneccessär med Eiffeltorn från Centre du Pompidou.
Hårklämmor, Hm.
Plånbok.
Burberry London.
Läppglans Natalia Rykeil for Sephora.
Ipod nano.
On the Road av Jack Keourac
Franny and Zooey av J.D Salinger
Siemens CL75.
Armband, Hm's barnavdlning. [Lite rysk känsla.]
Halsband, present. [Det är helt underbart sött! I love it]

Sushi.

70258-264

I don't do Juicy Set så därför består mina slappkläder av jeans, hoodie och smycken. Är man inbiten fashionista så är man. Mina allra bästa kompisar har sett mej i mjukiskläder möjligen en eller två gånger. En del skrattar åt mej när jag säger att jag har mjukiskläder på mig en dag och bara för att det innefattar jeans och t-shirt. Jag är kanske lite för besatt av stil. Nu sitter jag iaf är i mitt nya jättefina halsband som jag fick av en kompis idag. Kanske ska nämna att det är matchat med en söndrig hoodie som gör att jag känner mej som en blandning av Cory Kennedy och någon form av princessa. Fast mest som Cory Kennedy.

Hon har förövrigt varit en stor inspirationskälla idag. Min frisyr blev oavsikligt lik hennes och min klänning [tidigare outfit] kombinerat med accessoarer blev väldigt Cory. Och jag måste säga att jag gillade det. En cleanare version av hennes heroinchica. Samma känsla som på bilden faktiskt. Jag har alltid saknat stilikoner men kanske ska jag bli lite mer fixerad eller stilstudernande?

År 2006 i väskor.


Svenskt Tenn Manhattan väska är defenitivt den bästa väska jag ägt. Den är idealisk. En stor del inlägg har dedicerats den här väskan och eftersom jag nu har den är jag väldigt nöjd. Jag ser framemot att använda den hela vår 2007. Den passar oerhört bra till det kommande modet.

70258-263

Den här väskan har jag levt i. Proppad med smink, böcker, Ipod [jag och min nano firade just ett år!], kläder, sjalar, rundborste, läppglans och shoppingpåsar har den verkligen räddat många dagar. Den tål allt och är härligt oversized.

Carmex - det enda du behöver i vinterkylan.


Eftersom det börjat snöa så tänkte jag påminna er om carmex. Jag vet att ni alla redan känner till det, men kanske har ni inte förstått dess otroliga förmåga. Rosebud gör jobbet resten av året men på vintern behövs något starkt. Som carmex.

Läkningsperidod : Har du spruckna läppar räcker det med en dos carmex så är det löst. Igår hade mina läppar spruckit i kylan [det var ju freezing] och jag lade en kur innan jag gick och sov. I morse vaknade jag med hela läppar.
Glans : Fin glas är det också om du vill använda det i förebyggande syfte :)
Pris : 45 kr hos Urban Outfitters. The best money you spent this month.

Finally.

70258-234

( F a c e h u n t e r )

Imorgon är det avslutning vilket betyder julklänning och presenter. En perfekt kombination enligt mej. Efter tre intensiva dagar och sammanlagt 14 timmars shopping är jag äntligen klar med alla julklappar. Jag hoppas verkligen vänninorna blir glada för sina presenter. Imorgon kväll avslutar vi terminen med sushi och film. Igen.

På dagen imorgon blir det OC season 1 disc 2 eftersom jag vägrar gå ut i snön. Det känns väldigt oglamoröst. Om det inte minusgrader och snön ligger helt stilla och vit. Jag kunde inte köpte en bättre julklänning - den har polo, empirskärning, trekvartsärm, är i tung bomull och är ljusgrå. Den kommer matcha snön alldels perfekt!

Sushi.

 

( r o d e b j e r , A l e x & C h l o e , M i u M i u )

Imorgon är det sushi med tjejkompisarna. Skulle inte vara helt fel att vara en riktig killer fashionista. [& då menar jag i bermärkelsen att hon slår allas outfits.] Klänningen är helt underbar och den har länge stått på min önskelista. Men nu när jag sett den underbara från Whyred blir jag lite tveksam. Men tillsammans med halsbandet och MiuMiu-skorna utgör de en unik kombination. Värdig en moderedaktör på Vogue eller Harper's. Shit, jag har bra smak :) .

Så sushi alltså. Förmodligen blir det take-away och vi åker hem till en nyinflyttad kompis. Kommer bli så härligt eftersom vi slutar klockan 1 ! Kanske kommer någon ta med "John Tucker must die", Mean Girls eller OC. Mean Girls är verkligen en klassiker bland cheesy girl-movies.

[Inlägget är på begäran av min nya favoritbloggare, Linn ]

Ibland är svart riktigt,riktigt snyggt.

70258-251

Nu : Nya Elle.
Senare : "Franny and Zooey" av J.D Salinger.
Imorgon : Beckmans Julmarknad. Julklappsshopping. Fresh.

Min önskelista 2006.

    

1. Det smältande Chanel halsbandet. Har varit omtalat på ett antal bloggar och jag tycker att det är otroligt coolt. Riktigt, riktigt häftigt. Jag antar att det är i plexiglas vilket gör det ännu coolare eftersom jag har en förkärlek till det. Det passar väldigt bra om man har cleana outfits.

2. Grå klänning från Urban Outfitters. Verkligen min stil. Skulle kunna ha den hur länge somhelst och vara säker på att använda den. För men jag tvivlar på att den finns på Biblioteksgatan.

4. Väskan från Uraban Oufitters. Somsagt, jag älskar väskor. Den här är riktigt snygg.

5. Hm bagen. Riktigt snygg carry-all. Skulle vara snygg till söta, nätta klänningar och LeCoqSportifs i vår och sommar. Man måste ju se framåt. Oversized är alltid bättre.

6. Metallic Converse. Jag tycker att de är så söta! Riktigta girle girl skor.  

[Andra saker jag skulle uppskatta är Burberry London Body Lotion, Carmex, Rosebud och kaschmir koftor i grått.]

En vision om framtiden. Beckmans.

Det här är bra. Riktigt bra. Lina Lundén studerar på Beckmans och
hennes portfolio är minst sagt imponerande.
Det är precis sånt här jag vill se mer av.
 Den enkla och välskräddade passar otroligt bra in i känslan jag vill åt just nu.
Cleant. Plaggen har underbara,dova, färger och är geniala i sin enkelhet.
Jag tror och hoppas att Lina Lundén kommer att bli etablerad i mode sverige.
Hon skulle förvalta arvet mycket bra.


Ny t-shirt på väg.



Lite mer konstnärlig och mindre komersiell.
Pretantiöst artsy. 

Christmas Special : 4 utmärkta presenter.

Till den som har kärlek, känsla och tillit för mode.


Det här är mest en julklapp till mej, den skulle passa mig perfekt.
Min kärlek gentemot mode tycks vara ohejdbar.
Men hittar jag någon med samma person skulle jag ge den direkt.

Till den urbant minimalistiska, men åh så chica.

Hade den här väskan funnits i europa hade det blivit hysteri.
För $38 har man en väska att vårda hela våren.
Bra till kompisen med mycket böcker. Eller mycket smink.
[ser ni hur användbar den är?]

Till den som velar mellan republikan och demokrat.

Jag tror många av er förstår det ironiska med den här
t-shirten. Givetvis syftar jag på förra valet i USA.
En påminnelse om vilket statement kläder gör.


Till popkonst entusiasten/bantaren. Ironisk kommentar vilket som.

Det är alltid tråkigt när man måste förklara det ironiska
men om man som konstsnobb är en aning nedvärderande gentemot Warhol måste det kanske förklaras.
Det ironiska mot bantaren är att det föreställer soppa aka bantnigsmat.
För popkonstentusiasten är det ironiskt eftersom Warhol är mainstream i sådanna sammanhang och ett inbitet fan skulle nog ha en annan favorit.

Vita jeans funkar aldrig. Offwhite är en helt annan sak.

70258-199

Jag är en anhängare av jeans+heels looken. Allra helst Zara-höga skor och mörka naglar. Fulländat, om buret på rätt person. Som mej, i mina smutsrosa sandaletter med skyhög träklack. Jag har alltid haft attityden, och stilmedvetenheten. [Jag säger det här både drygt och en aning självironiskt.]

Motståndare är jag dock av vita jeans. Det är riktigt riktigt oklädsamt. Ärligt talat är det det enda plagg jag skulle kalla fult. Att ha vita jeans i december känns om möjligt ännu värre. De funkar en kväll på året, midsommarafton. Och i så fall kombinerat med ett vitt ribbat linne och chunky guldaccessoarer á la Chanel s/s 2007. Men somsagt, offwhite är en helt annan sak. I alla fall månaderna maj-agusti.

Consider this a new welcoming and an overdue goodby.

70258-213Marni

Min enda sanna kärlek är väskor. Jag kan inte hålla mig ifrån dem, de bara återvänder in i mitt liv. De är ett ständigt inslag. I år önskar jag mig hm-bagen, den från "Gift of the day". Oversized är alltid bäst. Herrväskor är fascinerande, de är riktigt snygga till "the-good-catholic-girl-theme" I've got going on. Men om man bortser från temat den här veckan så skulle den passar bra till vårens isgrå nyanser, korta klänningar och kjolar.


70258-203
De här skorna är så fruktansvärt avskyvärda, men ändå så älskvärda. Metallic och lätt plattå gör att det känns väldigt nittotal. Benvärmare, kjol och en "Flashdance" t-shirt och man har gjort dem åttiotal. Eller kjol och polo och looken passar 2000-talets enkelhet. Men to set the record straight, metallic är endast ok om det är silver och de bärs med övrig minimalism. Keep it clean.

Julbal del 3. Min klänning.

70258-187




I månader och åter månader har vi väntat. Kanske till och med år - om man räknar alla de gånger kompisars storasyskon har berättat om balen. I morgon är alltså då det gäller. Sminkningen på NK är bokad, väskan fylld och skorna är blanka. Det känns alltså väldigt bra. Om några minuter ska jag måla naglarna djupröda och göra handinpackning. Carpe Diem and peace out.

Julbal del 2. Förberedelser.

70258-198

7 dagar innan :
Se till att sova ordenligt hela veckan innan. Du får kompensera för dagen innan då du troligen kommer vara som det är innan julafton. Förväntansfullt och omöjligt att sova. Ha handkräm varje dag så dina händer håller sig mjuka.

2 dagar innan :
Köp allt som behövs i väskan. Tuggummi, Hollywood Fashion Tape och läppglans är lätt att glömma.

1 dag innan :
Fixa händer och fötter.

Ta bort allt nagellack och fila till naglarna. Måla två lager och avsluta med överlack. Låt torka 30 minuter i mellan varje lager. Gör efter det en handmask. Blanda vaselin och strösocker. Det funkar som peeling och mjukgörare. Skölj bort allt och avsluta med en hinna vaselin innan du går och lägger dej.

Gör fötterna silkeslena med fotfil och peeling. Måla tånaglarna i samma färg som fingrarna och var noggran. Innan du sover lägger du på lite fuktighets kräm.

Samma dag :
1. Duscha tidigt. Tvätt håret och lägg efter det upp det på spolar.
2. Raka benen och smöj in med två tunna lager fuktighetskräm. Direkt efter att ha duschat kan det vara skönt att smörja in sig med babylotion, när hude är lagom fuktig. Då behövs knappast ett andra lager :)
3.
Följ sminkråden.
4. Sminka dej två timmar innan. Med andra ord; var överdrivet noggran.
5. Efter make-upen fixar du håret. Väldigt noggrant.

Julbal del 1.

70258-200

Lektion två passar onekligen bra såhär nära jul.  I USA är prom night en otroligt stor grej, och här i Sverige börjar den komma lite. Begreppen är dock ganska dimmiga eftersom vi inte upplevt det. Jag har tagit reda på vad som gäller.

Klädkod :
Eftersom det är bal så gäller mörk kostym, i alla fall vid skolbaler. Inga klänningar kortare än under knät, men får högst vara ankellång. Klänningen på bilden är från Miu Miu men är trots det inte godkänd :)

Vid bordet :
Är det flera rätter är det troligen flera par bestick. Börja med att äta med de längst ut och arbeta dej innåt. Alltså, börja med att äta med de längst ut och arbeta dej innåt. Riktigt viktigt eftersom man inte vill sitta där helt ovetandes.

Skor :
Ha inte ett par för höga skor. Du kommer dansa mycket och det är svårt att se snygg ut i ett par 11 centimeters heels om den du dansar med någon som är 1,70. Välj ett par lagom höga.

Förstora skor är bättre än försmå. Sätt heel-grips i hälen så kommer du inte att ramla ur. Fötterna svullnar lite när man dansar länge så det bör inte vara något problem om de är precis på gränsen.

I   v ä s k a n :
Så liten väska som möjligt, helst en väska som endast kan bäras i handen. I den ska bara det viktigaste vara :
1. Mobil och emergency cash.
2. Läppglans eller läppstift. Prov på foundation & din parfym. Du kommer behöva bättra på under kvällen, men det är ingen mening med att släpa runt på 50 ml parfym & en tub foundation. Puder kan lånas av kompisen med störst väska :)
4. Tuggummi. Köp Extras 10 pack i platt förpackning. Du kommer vara nervös och då lättare alltid tuggummi. Alltid bra om du äter något som, ehm, fastnar. Ett plus är att bjuda kompisarna för tro mej, de kommer ha glömt.
5. Biljetten - absolut viktigast.

Make-up.

 
( min Paris make-up )

För att behålla min generations rykte har jag beslutat mig för att skapa en ny kategori. "Sorbonne School of Style", töntig titel men med bra innehåll. Dagens lektion handlar om make-up, något som vi tidiga 90-talister misslyckas brutalt med.

Foundation :
- Använd alltid fuktighetscremé och ordentlig rengörning. Basen är allt.
- Välj rätt foundation. Inte en heltäckande utan en ljusreflekterande i rätt nyans. För mörkt är alltid, alltid fel. Det spelar ingen roll om den är ifrån Dior. Är det fel - sluta använd.
- Fixa linjerna. Innan foundationen torkat fuktar du fingertopparna och drar från käkbenet ned mot halsen. På så sätt hindras fula linjer och intrycker blir en snygg övergång.
- Använd puder på valda ställen. Näsan och svagt på kinderna brukar räcka. De rödare områdena alltså.

Ögon :
- Lägg mörkbrun kajal under ögat och sudda om du vill få lite mer djup i ögonen. Avsluta med mascara.
- Ögonfransböjare endast innan mascara.
- Börja med att måla topparna, låt torka och måla hela fransen. Det håller bättre och öppnar upp fransarna.

Undvik :
- Idomin, annat än innan du ska sova. Alltså aldrig då någon ser dig.
- Brunt rouge i kakor.

2 december.

70258-20270258-201

Det är julbalstider! Klänningen är köpt och är i underbar brokad. Skorna ska köpas idag och väskan likaså. Fancy Fannys kuvertväskor är vädligt fina eftersom de ger en extra glamorös känsla. Modellen ovan är väldigt fin, men personligen blir det nog en aning större. Färgerna är dock perfekta. LBD-svart alltså väldigt elegant svart och ljust, ljust rosa.

Dagens jullåt : Winter Wonderland.

1december.

70258-195

I våras gjorde Fred Perry en kollektion med ritade t-shirtar. På catwalken sågs ritade rosetter. Sedan dess har jag varit fast. Det är oändligt snyggt och jag har hittat den perfekta varianten. Uraban Outfitter s perfekta lokaler gör att jag vill spendera varenda shoppande sekund där. Halsduken är ett mästerverk i sig själv. Grå och sött rosa. Första delen i min julkalender.

Dagens jullåt : Last Christmas.